Derma Solution

Ruimte voor ontspanning

CRYOLIPOLYSE
De Cryolipolyse procedure is ontwikkeld door wetenschappers aan Massachusetts General Hospital in Boston, een opleidingsziekenhuis van Harvard Medical School. Zij kwamen op het idee dat vetcellen selectief aangetast kunnen worden door kou. Dit leidde tot het innovatieve koelingsproces. Wat houdt dit proces precies in? De vetcellen onder de huid worden gekoeld. De procedure is heel precies toe te passen en bovendien zeer veilig. De behandelde vetcellen bevriezen en sterven vervolgens af. In de periode na de behandeling worden de vetcellen door het lichaam op een natuurlijke manier afgevoerd, waardoor het vet dat u altijd kwijt wilde is verdwenen.


De behandeling
Een Cryolipolyse behandeling is een niet chirurgische behandeling die één of meerdere uren kan duren, dit is afhankelijk van uw persoonlijk behandelplan. Er is geen verdoving op pijnmedicatie nodig.


Aan het begin van de procedure wordt het weefsel door een vacuüm in de applicator gezogen tussen twee koelplaten. De zuigkracht kan een gevoel van trekken en knijpen geven. Zodra het koelen begint kunt u de eerste paar minuten een stekend gevoel, tintelingen of kramp krijgen. Deze sensaties verdwijnen binnen een aantal minuten zodra de gekoelde zone gevoelloos wordt.
Tijdens de behandeling krijgt u van ons iets te drinken aangeboden en kunt u werken, tv kijken, wat lezen of gewoon heerlijk relaxen. Als de 45 minuten voorbij zijn wordt de applicator van uw huid verwijderd.


Duur behandeling
45-60 minuten


Voor een optimaal resultaat
3 behandelingen*


Interval
6 weken


Advies
Als u de cryolipolyse behandeling voor het eerst ondergaat, is het advies om voorafgaand aan deze behandeling een consult in te plannen. Tijdens dit consult van 10 minuten legt de specialist de behandeling aan u uit en geeft aan wat u kunt verwachten.U kunt na dit consult direct beginnen aan de behandeling.


*Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon verschillen. Vraag advies aan de specialist wat u kunt verwachten.


LIPOLASER
Dankzij de Lipolaser-techniek, worden de celwanden van de overtollige vetcellen afgebroken. Hierdoor zal de inhoud van de vetcellen leeglopen. Volgens word de vloeibare inhoud op een natuurlijke wijze afgebroken door het lichaam. Hierdoor zal men het overtollige vet kwijt raken en neemt gewichtsverlies toe.


De behandeling
Tijdens de Lipolaser behandeling worden er pads met diode lasers op de huid geplaatst. 
Door middel van lichtstralen die warmte veroorzaken, wordt de lokale stofwisseling van de vetcellen geactiveerd. 
De vetcellen worden op natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd wanneer de patiënt daadwerkelijk sport, een dieet volgt/op voedingspatroon let en dagelijks voldoende water drinkt. 
Op de dag van de behandeling is het dus van groot belang dat u 2 liter water drinkt en in beweging bent.  
 
De Lipolaser wordt vaak ingezet bij buikjes, lovehandles, billen, bovenbenen, rug en armen.
Sporten, een dieet volgen of op voedingspatroon letten en dagelijks voldoende water drinken zijn een voorwaarde voor een effectief resultaat.
 
Alleen een aangename temperatuurverhoging is tijdens de behandeling voelbaar.
Duur behandeling
20-30 minuten


Voor een optimaal resultaat
8-10 behandelingen*


Interval
1-2 weken


Advies
Als u de lipolaser behandeling voor het eerst ondergaat, is het advies om voorafgaand aan deze behandeling een consult in te plannen. Tijdens dit consult van 10 minuten legt de specialist de behandeling aan u uit en geeft aan wat u kunt verwachten.U kunt na dit consult direct beginnen aan de behandeling.

  VELASHAPE
Duidelijke reductie van cellulite en meetbare afname van de lichaamsomtrek binnen 6 behandelingen. 
VelaShape is een medische, maar niet chirurgische en niet invasieve behandeling om cellulite glad te strijken, plaatselijke vetophopingen te verwijderen en de huid te verstevigen. 
De drievoudige aanpak van de VelaShape is uniek en de resultaten zijn opzienbarend.
 
 
Bij VelaShape wordt de huid behandeld met een combinatie van infrarood licht, bi-polaire radiofrequentie, vacuüm en mechanische massage. 
De synergie van deze componenten resulteert in een zeer effectieve aanpak: 
Het infrarode licht zorgt voor een betere doorbloeding, verhoogt de huidelasticiteit en verwarmt het vetweefsel tot 5 mm diepte. 
De bipolaire radiofrequentie (RF) zorgt voor huidverstrakking, verhoogt de zuurstofopname en activeert de stofwisseling (vetafbraak) tot een diepte van 15 mm. 
De juiste temperatuur van de huid is hierbij van groot belang. 
Tijdens de behandeling wordt de temperatuur regelmatig gemeten met een speciale thermometer. 
Het vacuüm mobiliseert het weefsel en de ‘rollen zorgen voor een diepe massage die een verbeterde lymfedrainage op gang brengt en de afvoer van vet en afvalstoffen stimuleert. 


Huidreactie
De huid kan rood worden . Dit kan enkele uren tot in sommige gevallen 1 tot 2 dagen aanhouden.


Duur behandeling
Ongeveer 20 minuten per zone


Voor een optimaal resultaat
6-9 behandelingen


Interval
1-2 weken


* Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon verschillen. Vraag advies aan de specialist wat u kunt verwachten.


Consult
Om teleurstelling over de resultaten te voorkomen, adviseren wij een consult vooraf aan de behandeling. De behandelaar bespreekt tijdens dit gratis consult van 10 minuten wat u met uw huid- en haartype kunt verwachten.
Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact met ons op.