Derma Solution

Ruimte voor ontspanning

IPL-SHR ONTHAREN
IPL-shr ontharen is een ontharingstechniek voor de meeste huidtype's .Met de oude ipl methode konden wij 1 flits per seconde flitsen, met de nieuwste techniek namelijk de SHR methode kunnen wij tot wel 10 flitsen per seconde flitsen wat ervoor zorgt dat u als klant minder pijn ervaart en dat de behandeling dus minder lang zal duren als met de voormalige IPL behandeling.
Tijdens het ontharen dringt het licht van de laser door de huid heen en wordt het geabsorbeerd door de melanine in de haarschacht. Deze absorptie verhoogt de temperatuur van het haarzakje en vernietigt op een thermische manier de cellen die verantwoordelijk zijn voor haargroei. De kenmerken van het licht (golflengte, pulsduur en voeding) zijn zodanig afgestemd zodat zij geen schade aanbrengen aan de rest van omliggende huid.


Huidreactie
De huid kan rood worden en er kan eventueel een zwelling rondom het haarzakje heen optreden. Dit kan enkele uren tot in sommige gevallen 1 tot 2 dagen aanhouden.


Duur behandeling
Ongeveer 10-30 minuten.


Voor een optimaal resultaat
8-12 behandelingen*


Interval
6-8 weken


* Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de specialist wat u kunt verwachten.


Consult
Om teleurstelling over de resultaten te voorkomen, adviseren wij een consult vooraf aan de behandeling. De behandelaar bespreekt tijdens dit gratis consult van 10 minuten wat u met uw huid- en haartype kunt verwachten.


Advies
Het is noodzakelijk om maximaal 24 uur voorafgaand aan de behandeling de huid glad te scheren. Dit mag ook met een ontharingscrème. De huid moet zo glad mogelijk zijn. Gebruik geen epileer- of touwtjestechniek en hars de huid niet. Wij adviseren u om 4 tot 6 weken voor en na de behandeling contact met de zon te vermijden. Ook het bezoek aan een zonnebank raden we gedurende deze tijd af. Gebruik daarnaast zonnebrandcrème SPF 30/50.


KALKNAGELS VERWIJDEREN


Voor de behandeling van kalknagels (ook wel schimmelnagels genoemd en de medische benaming is ‘onychomycosis’.) maken wij gebruik van de ClearChoice methode.


Onbehandelde schimmelnagels of kalknagels kunnen na verloop van tijd geelwit, geelbruin of zelfs bruinzwart van kleur worden. De nagel is vaak ook in sterke mate verdikt. De nagel kan loslaten van de onderlaag en afvallen. Er groeit vervolgens een nieuwe nagel uit die echter op zijn beurt ook geïnfecteerd zal zijn met de schimmel. Meestal is de grote teen het begin van de infectie. Om dit patroon te doorbreken, is de ClearChoice methode een mogelijkheid.


Tijdens deze behandeling wordt door middel van laser de harde buitenschel van de schimmelsporen gebroken en het gebied onder het nagelbed verwarmd. Daarna worden de ongewenste micro-organismen onschadelijk gemaakt. De nagel wordt warm en kan een branderig gevoel opleveren wat direct verdwijnt op het moment dat de laser van de nagel af is. De ClearChoice methode is een snelle behandeling. Het duurt slechts tien minuten per voet.


Het effect van de behandeling is niet direct zichtbaar. Dit komt omdat het 7 tot wel 9 maanden kan duren voordat er een volledig nieuwe nagel is terug gegroeid.


Duur van de behandeling
10 minuten (per voet)


Voor een optimaal resultaat
3 – 6 behandelingen*


Interval
4 weken


* Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de specialist wat u kunt verwachten.


Advies vooraf de behandeling
U dient bij uw pedicure of podoloog de nagel te laten frezen. Zo dun mogelijk. Dit zorgt ervoor dat de laserstraal ook daadwerkelijk het gebied bereikt waar het nodig is. Daarnaast wordt het u aangeraden om schone sokken mee te nemen.


Voor een optimaal resultaat is het belangrijk om uw lakens en sokken op minimaal 60 graden te wassen. Desinfecteer de instrumenten voor de verzorging van uw nagels, zoals een nagelschaartje. Gebruik wegwerpvijltjes voor bij het vijlen van uw nagels. Tot slot adviseren wij om schoenen, slippers, sloffen, sandalen en dergelijke te behandelen met een antischimmelspray of -poeder. Geen nagellak gebruiken gedurende het gehele herstelproces.

COUPEROSE VERWIJDEREN
Couperose zijn permanent verwijde bloedvaatjes wat er als roodgekleurde barstjes in de huid uitziet. Het kan geen kwaad, maar het ziet er vaak minder mooi uit. Deze laserbehandeling is geschikt voor de lichte huid.


Tijdens deze effectieve laserbehandeling wordt er met lichtflitsen vanuit de laser een gedeelte van de huid behandeld. Een gel wordt tussen de huid en de laser aangebracht voor een verkoelend effect en voor het beter geleiden van het laserlicht.


Huidreactie
De huid zal na de behandeling nog ongeveer een week wat rood zijn. Ook kan er gedurende enkele dagen een lichte zwelling ontstaan. De dag erna is de zwelling het ergste en zal naarmate de dagen voorbij gaan minder worden. In een enkel geval kunnen er korstjes ontstaan en kunnen de vaatjes donkerder van kleur zijn. Dit verdwijnt vanzelf.


Nazorg
Het is belangrijk om na de behandeling de huid te koelen. Dit kan met een koelelement uit de koelkast of vriezer met daaromheen een theedoek zodat de huid niet direct in contact komt met het koelelement. Koel de huid 5 tot 10 minuten of zolang de huid gevoelig blijft


Duur van de behandeling
20 minuten


Interval
3 – 4 weken


Voor een optimaal resultaat
3 – 5 behandelingen*


* Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de specialist wat u kunt verwachten.


Advies
Wij adviseren u om 4 tot 6 weken voor en na de behandeling contact met de zon te vermijden. Ook het bezoek aan een zonnebank raden we gedurende deze tijd af.

TATTOO VERWIJDEREN
Wij kunnen u helpen bij het verwijderen van een tatoeage door middel van de YAG Laser.


Met de YAG laser worden er kleine lichtflitsen op de tatoeage afgevuurd. De inktdeeltjes nemen het licht op en de opgewekte laserenergie breekt de kapsels vervolgens open. Hierdoor valt de inkt als het ware uit elkaar in piepkleine deeltjes. Die worden vervolgens door het afweersysteem van het lichaam aangevallen en opgeruimd.


Deze behandeling is het meest effectief voor de kleuren zwart, donkergroen en donkerblauw.


Duur van de behandeling
20 minuten (afhankelijk van de omvang)


Voor een optimaal resultaat
6 – 10 behandelingen*


Interval
4 – 8 weken


* Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de specialist wat u kunt verwachten.


Consult
Wij adviseren e om eerst een consult met een behandelaar aan te vragen. Dit gratis consult duurt tien minuten waarin de behandelaar een persoonlijk behandelplan voor u opstelt op basis van de grootte van de tatoeage, de kleuren die gebruikt zijn en de huidskleur.


Advies
Vermijd minimaal 4 tot 6 weken voor en na de behandeling contact met zonlicht. Stel het behandelgebied zo min mogelijk bloot aan uv-straling zoals een zonnebank.


Wilt u meer over deze behandelingen weten? Neem dan contact met ons op.