Derma Solution

Ruimte voor ontspanning

VELA SHAPE
Duidelijke reductie van cellulite en meetbare afname van de lichaamsomtrek binnen 6 behandelingen. 
VelaShape is een medische, maar niet chirurgische en niet invasieve behandeling om cellulite glad te strijken, plaatselijke vetophopingen te verwijderen en de huid te verstevigen. 
De drievoudige aanpak van de VelaShape is uniek en de resultaten zijn opzienbarend.
 
 
Bij VelaShape wordt de huid behandeld met een combinatie van infrarood licht, bi-polaire radiofrequentie, vacuüm en mechanische massage. 
De synergie van deze componenten resulteert in een zeer effectieve aanpak: 
Het infrarode licht zorgt voor een betere doorbloeding, verhoogt de huidelasticiteit en verwarmt het vetweefsel tot 5 mm diepte. 
De bipolaire radiofrequentie (RF) zorgt voor huidverstrakking, verhoogt de zuurstofopname en activeert de stofwisseling (vetafbraak) tot een diepte van 15 mm. 
De juiste temperatuur van de huid is hierbij van groot belang. 
Tijdens de behandeling wordt de temperatuur regelmatig gemeten met een speciale thermometer. 
Het vacuüm mobiliseert het weefsel en de ‘rollen zorgen voor een diepe massage die een verbeterde lymfedrainage op gang brengt en de afvoer van vet en afvalstoffen stimuleert. 


Huidreactie
De huid kan een beetje rood worden . Dit kan enkele uren tot in sommige gevallen 1 tot 2 dagen aanhouden.


Duur behandeling
Ongeveer 20 minuten per zone


Voor een optimaal resultaat
6-9 behandelingen


Interval
1-2 weken


* Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon verschillen. Vraag advies aan de specialist wat u kunt verwachten.


Consult
Om teleurstelling over de resultaten te voorkomen, adviseren wij een consult vooraf aan de behandeling. De behandelaar bespreekt tijdens dit gratis consult van 10 minuten wat u met uw huid- en haartype kunt verwachten.


ULTHERA THERAPIE 
Uw gezicht kan er tien jaar jonger uitzien, een gerimpelde en verslapte hals zal je echte leeftijd echter meedogenloos verraden. Wil je een jongere, strakkere hals- en kaaklijn maar zie je op tegen een operatie?
Ulthera therapie (hifu) is zonder snijden!


De behandeling
Bij deze behandeling wordt een applicator op de huid geplaatst en wordt er met behulp van ultrasone stralen energie door de bovenste lagen van de huid geleid. Deze energie heeft zijn werking in twee lagen daaronder: de diepe dermale en de fibromusculaire laag, ook wel de SMAS-laag genoemd, juist deze laag wordt bij een operatieve facelift strakker gemaakt. Als reactie op de ontstane warmte wordt de aanmaak van nieuw collageen gestimuleerd. Met een echobeeld kan exact worden bekeken waar de behandeling moet worden uitgevoerd. Het resultaat is een liftend effect, wat een verstrakking van de huid als gevolg heeft. 
Het effect van deze behandeling is direct zichtbaar en neemt tot 180 dagen na de behandeling zelfs nog toe.
Duur behandeling
20-80 minuten afhankelijk van de door u gekozen zone's


Voor een optimaal resultaat
1-2 behandelingen
Interval
2-3 jaar


Advies
Als u de ulthera (hifu) behandeling voor het eerst ondergaat, is het advies om voorafgaand aan deze behandeling een consult in te plannen. Tijdens dit consult van 10 minuten legt de specialist de behandeling aan u uit en geeft aan wat u kunt verwachten.U kunt na dit consult direct beginnen aan de behandeling.


*Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon verschillen. Vraag advies aan de specialist wat u kunt verwachten.