Derma Solution

Ruimte voor ontspanning

Microdermabrasie behandeling

Heeft u last van oneffenheden, grove poriën, pigmentvlekken, littekens, restacne en/of fijne lijntjes? Derma2Care kan zorgen voor zichtbare verbetering door middel van een professionele microdermabrasie behandeling! De behandeling is geschikt voor vrijwel elk huidtype en alle leeftijden.

De werking van een microdermabrasie behandeling

Microdermabrasie met de Ultrapeel is een mechanische dieptepeeling, welke ervoor zorgt dat dode huidcellen laagje voor laagje worden verwijderd door middel van hele fijne kristallen. Deze behandeling stimuleert de celvernieuwing en het onderhuids bindweefsel/collageen en verbetert de bloedcirculatie.

Oneffenheden, grove poriën, pigmentvlekken, littekens, restacne en fijne lijntjes kunnen aanzienlijk worden vermindert. De structuur van de huid wordt gladder en de huid toont egaler. De behandeling zorgt dan ook voor een algehele aspectverbetering en voor huidverjonging.*

Hoeveel microdermabrasie behandelingen heeft u nodig?

Afhankelijk van de reden voor toepassing van de microdermabrasie kan gekozen worden voor een oppervlakkige of middeldiepe behandeling. Voor een optimaal resultaat adviseren wij u gemiddeld 5 tot 7 behandelingen te ondergaan met een tussenpoos van 3 tot 4 weken.

Tijdens en na de microdermabrasie behandeling

De behandeling is niet pijnlijk en voelt aan als een zandstraal en/of stofzuigertje op de huid. De huid is na de behandeling meestal alleen wat rood en soms wat gezwollen. .

Na de behandeling kunt u direct uw dagelijkse bezigheden hervatten!

Wees 2 weken na de microdermabrasie behandeling erg voorzichtig met de zon. Smeer uw huid dagelijks in met een anti-zonnebrandcrème met hoge beschermingsfactor van minimaal 30.

Contact met Derma Solution

Wilt u bij ons terecht voor een microdermabrasie behandeling? Neem dan contact met ons op. Wij dragen graag bij aan een gezonde en egale huid.

*Het behandelresultaat is van diverse factoren afhankelijk en is per persoon verschillend. 
Ulthera Therapie

Uw gezicht kan er tien jaar jonger uitzien, een gerimpelde en verslapte hals zal je echte leeftijd echter meedogenloos verraden. Wil je een jongere, strakkere hals- en kaaklijn maar zie je op tegen een operatie?
Ulthera therapie (hifu) is zonder snijden!


De behandeling
Bij deze behandeling wordt een applicator op de huid geplaatst en wordt er met behulp van ultrasone stralen energie door de bovenste lagen van de huid geleid. Deze energie heeft zijn werking in twee lagen daaronder: de diepe dermale en de fibromusculaire laag, ook wel de SMAS-laag genoemd, juist deze laag wordt bij een operatieve facelift strakker gemaakt. Als reactie op de ontstane warmte wordt de aanmaak van nieuw collageen gestimuleerd. Met een echobeeld kan exact worden bekeken waar de behandeling moet worden uitgevoerd. Het resultaat is een liftend effect, wat een verstrakking van de huid als gevolg heeft. 
Het effect van deze behandeling is direct zichtbaar en neemt tot 180 dagen na de behandeling zelfs nog toe.
Duur behandeling
20-80 minuten afhankelijk van de door u gekozen zone's


Voor een optimaal resultaat
1-2 behandelingen
Interval
2-3 jaar


Advies
Als u de ulthera (hifu) behandeling voor het eerst ondergaat, is het advies om voorafgaand aan deze behandeling een consult in te plannen. Tijdens dit consult van 10 minuten legt de specialist de behandeling aan u uit en geeft aan wat u kunt verwachten.U kunt na dit consult direct beginnen aan de behandeling.


*Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon verschillen. Vraag advies aan de specialist wat u kunt verwachten.


Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact met ons op.